LYNN

Ster achter de schermen

In een ziekenhuis werkt er ook heel wat talent achter de schermen. Lynn bijvoorbeeld, zij werkt op onze dienst boekhouding en geniet van alle bedrijvigheid rondom zich.

Waarom ze voor een job bij Az Damiaan koos, vertelt ze je in haar trailer.
Elke dag een boeiende aflevering
"Eigenlijk zijn we op de dienst boekhouding een soort van puzzelexperts. Elke dag opnieuw zoeken we de dingen uit, in plaats van puur met cijfertjes bezig te zijn. Het leuke aan mijn job is dat mijn takenpakket heel uitgebreid is, wat mijn werk elke dag boeiend maakt."
Een rol met diepgang
"Ik houd me bezig met het inboeken van heel wat betalingen, volg ik debiteuren op, ik maak verkoopfacturen op, kom vaak in contact met advocaten … En zo zijn er nog heel wat zaken waarin ik me mag verdiepen. Daarnaast kan ik ook mijn technische computerkennis kwijt in programma's zoals SAP, Oazis en Windows Office."
Gouden collega's
"Ik heb voor Az Damiaan gekozen omdat het mij supertof leek om in een ziekenhuis te werken. Mijn verwachtingen zijn zeker ingelost! Er hangt een leuke sfeer en het is fijn om zoveel collega's te hebben. Het voelt als thuiskomen. Er wordt veel gelachen, maar je kan ook rekenen op elkaar."
Een rustige setting
"Nog een pluspunt: het ziekenhuis is zeer goed bereikbaar. In de zomer probeer ik met de fiets te komen. Relaxed tussen de weilanden naar het werk komen en weer naar huis rijden, zalig!"

Wil jij net zoals Lynn aan de slag op de dienst boekhouding?