VACATURES

Ostenders goes Hollywood

Is er voor jou een rol weggelegd in ons ziekenhuis? Kom bij ons werken en ontdek de doorgroeimogelijkheden en positieve sfeer.
Ben jij een geboren Ostender?

Az Damiaan zoekt nieuwe topcollega's

Dat het plezant werken is bij ons ontdek je in Ostenders. Een mini-serie waarin onze eigen medewerkers de hoofdrol spelen. Heb jij ook zin om deel uit te maken van ons team? Kijk dan straks zeker eens naar onze vacatures, maar zak eerst lekker onderuit en geniet van een nieuwe aflevering van Ostenders.

Az Damiaan
Een gedroomde filmset

Az Damiaan is zonder twijfel het referentieziekenhuis van de Belgische kust. Met een cast van meer dan 100 artsen en 1350 medewerkers maken we van elke dag een topaflevering. Samen halen we het beste uit onszelf om al onze patiënten zo goed mogelijk te verzorgen.

't Is leuk werken op een gloednieuwe set met alle nodige voorzieningen! Maar Az Damiaan heeft natuurlijk nog veel meer troeven.
de 5 troeven

De leukste redenen om bij Az Damiaan aan de slag te gaan

De sfeer op de set
Alle Ostenders zijn het erover eens: de sfeer en collegialiteit op de filmset van ons ziekenhuis zitten buitengewoon goed.
Makkelijk bereikbaar
Kiezen voor een carrière als Ostender, da's kiezen voor vlot verkeer. Je werkt vlakbij het einde van de E40/A10. Ook vanuit de buurgemeenten is Az Damiaan vlot bereikbaar.
Moderne setting
Als Ostender werk je in een modern ziekenhuis. Een mooie, innovatieve en functionele setting waar jij je rol perfect kan vervullen.
Groeien in je rol
Wij geloven niet in hokjesdenken. Hier kan je al je talenten uitspelen en doorgroeien. Niet alleen binnen dezelfde afdeling, maar ook over verschillende afdelingen heen.
Work-life balance
Wij helpen je om je rol als Ostender zo goed mogelijk te combineren met je privéleven. Je vaste planning ligt ruim op voorhand vast en ook deeltijds werken is een optie. Via het Healthy Lifestyle Traject fluisteren wij je tips in over voeding, beweging en mentale gezondheid.
VACATURES

Jouw rol in Ostenders

Is er voor jou een rol weggelegd in ons ziekenhuis? Kom bij ons werken en ontdek de doorgroeimogelijkheden en positieve sfeer.

Ben jij een geboren Ostender?

Wij zijn allemaal Ostenders in hart en nieren. Herken jij jezelf in deze 5 eigenschappen? Dan maak je een grote kans om te slagen op onze volgende casting.
Slaag jij voor onze casting?

De 5 eigenschappen van een Ostender

Verantwoordelijk
Als Ostender ben je verantwoordelijk voor je eigen rol. Je krijgt vrijheid, maar moet je ook engageren om onze doelen te realiseren.
Integer
Een ziekenhuisserie draait rond mensen. Daarom is het evident dat je in elk scenario betrouwbaar, eerlijk en loyaal blijft.
Professioneel
Elke Ostender staat ervoor open om zijn of haar kennis en vaardigheden constant bij te schaven. We werken samen om de kwaliteit van onze diensten te optimaliseren.
Open
In onze cast willen we graag tolerante en respectvolle collega's. Je luistert naar je collega's en komt samen met hen tot de beste beslissingen.
Dienstbaar
Wij zetten de schijnwerpers nooit op onszelf, maar altijd op onze patiënten. Ostenders zijn zorgzaam en doen dat tikkeltje meer om elke patiënt helemaal op zijn of haar gemak te stellen.