Az Damiaan zoekt nieuwe topcollega's

Vacatures zorg

Az Damiaan in Oostende is zonder twijfel het referentieziekenhuis van de Belgische kust. Met een cast van meer dan 100 artsen en 1350 medewerkers maken we van elke dag een topaflevering. Samen halen we het beste uit onszelf om al onze patiënten zo goed mogelijk te verzorgen.

Als arts, verpleegkundige, apotheker of paramedicus vervul je een hoofdrol voor onze patiënten. Je bent sociaal, kan goed communiceren en werkt vlot samen met je collega's. Je werkt bovendien in een gloednieuw ziekenhuis met alle nodige voorzieningen. Daarnaast heeft Az Damiaan natuurlijk nog veel meer troeven.
de 6 troeven

De leukste redenen om bij Az Damiaan aan de slag te gaan

De sfeer op de set
Al onze medewerkers zijn het erover eens: de sfeer en collegialiteit in Az Damiaan zitten buitengewoon goed.
Makkelijk bereikbaar
Kiezen voor een carrière in Oostende, da's kiezen voor vlot verkeer. Je werkt vlakbij het einde van de E40/A10. Ook vanuit de buurgemeenten is Az Damiaan vlot bereikbaar.
Moderne setting
Bij ons werk je in een modern ziekenhuis. Een mooie, innovatieve en functionele setting waar jij je job perfect kan uitvoeren.
Groeien in je rol
Wij geloven niet in hokjesdenken. Hier kan je al je talenten uitspelen en doorgroeien. Niet alleen binnen dezelfde afdeling, maar ook over verschillende afdelingen heen.
Work-life balance
Wij helpen je om je werk zo goed mogelijk te combineren met je privéleven. Je vaste planning ligt ruim op voorhand vast en ook deeltijds werken is een optie. Via het Healthy Lifestyle Traject fluisteren wij je tips in over voeding, beweging en mentale gezondheid.
Onze eigen mini-serie
Welk ander ziekenhuis heeft z'n eigen serie? Ostenders is een reeks met onze eigen medewerkers in de hoofdrol. Bekijk de serie en ontdek dat 't leuk werken is bij Az Damiaan.
Ben jij een geboren Ostender?

Bekijk onze mini-serie Ostenders

Dat het plezant werken is bij ons ontdek je in Ostenders. Een mini-serie waarin onze eigen medewerkers de hoofdrol spelen. Heb jij ook zin om deel uit te maken van ons team? Kijk dan straks zeker eens naar onze vacatures, maar zak eerst lekker onderuit en geniet van Ostenders.
Az Damiaan vacatures in de zorg

Onze vacatures in de kijker

Is er voor jou een rol weggelegd in ons ziekenhuis? Kom bij ons werken en ontdek de doorgroeimogelijkheden en positieve sfeer.